Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Wanneer:

Dinsdag, 20 september om 19u30

Heerlijke gerechten met supergranen

Culinaire workshop

Quinoa, spelt, boekweit, haver, gerst, gierst, ... Deze smakelijke granen maken nauwelijks deel uit van ons eetpatroon, terwijl ze heel veel goede eigenschappen hebben. Tijd om ze beter te leren kennen en te bereiden! In de workshop krijg je info over de verschillende granen: hoe herken je ze, wat is hun voedingswaarde en hoe verwerk je ze in gerechten.
Je krijgt receptideeën voor voorgerechten, bijgerechten, gerechten met vlees of vis en vegetarische gerechten en dessertjes.

Bij deze activiteit hoort het boek Power quinoa, spelt, boekweit en bulgur, 50 heerlijke recepten met supergranen. Je kunt het boek aankopen tijdens de activiteit of bestellen via de Boetiek op www.femma.be.

Locatie: Buurtcentrum  D’oude stoasie Venetiëstraat 1 – Zeebrugge.

Inschrijven tegen 16 september 2016

Prijs:   Leden:   € 10,00              Niet leden:  €14,00   alles inbegrepend

Mail je naam door naar fremke1@gmail.com of schrijf je in via Facebook, of bel naar het nummer 050/54.70.75 na 18u.

Volg ons via
Facebook: Femma Zeebrugge